Aici creăm soluții de
investiții pentru
viitorul tău!

Despre noi

OTP Asset Management Romȃnia SAI S.A. este membră a OTP Group şi a fost fondată în anul 2007, iar în prezent se află în topul celor mai importanţi administratori de fonduri de investiţii din România. Acţionarul majoritar al său, OTP Fund Management, este lider de piaţă în Ungaria, cu experienţă de peste 20 de ani în administrarea fondurilor de investiţii. OTP Asset Management Group administrează la nivel european 5,4 miliarde de Euro, în peste 90 de fonduri de investiţii. 

OTP Asset Management Romȃnia SAI S.A. se poziţionează pe piaţa locală ca o companie inovatoare, dinamică, orientată către performanţă. Compania are ca şi obiectiv satisfacerea nevoilor clienţilor, oferindu-le acestora produse de înaltă calitate şi servicii de excelenţă privind investiţiile.

Pe locul 6 în topul administratorilor de fonduri de investiţii pe piaţa locală, OTP Asset Management Romȃnia SAI S.A. administrează o gamă variată de fonduri de investiţii, oferind investitorilor o paletă investiţională diversificată, atât din punct de vedere al tipului de investiţie (acţiuni, titluri de stat, obligaţiuni), cât şi al monedei de investiţie (LEI, EURO, USD) potrivite pentru a îndeplini cele mai diverse obiective financiare ale clienţilor săi.

Datorită caracterului inovator concentrat pe dezvoltare, inovaţie şi a echipei de profesionişti în investiţii, compania a fost multiplu premiată de-a lungul activităţii sale. Iată  câteva dintre premiile care ne onorează: 

  • 2015 - OTP Premium Return, Cel mai apreciat fond cu strategii de Absolute-Return din România (Finmedia);
  • 2014 - OTP Sincron, Cel mai bun produs de economisire (Finmedia);
  • 2013 - OTP Euro Bond, Performerul fondurilor de obligaţiuni în Euro (Finmedia);  
  • 2012 - OTP Green Energy, Cea mai buna evoluţie a unităţii de fond (Asociatia Brokerilor); 
  • 2010 – OTP Asset Management România, Cel mai inovator administrator de fonduri (Finmedia) ;
  • 2009 - Premiul de excelenţă pentru contribuţia la dezvoltarea pieţei de capital (Asociatia Brokerilor) ;
  • 2009 - OTP Asset Management România, Diploma de excelenţă pentru lansarea primului fond închis de investiţii cu capital garantat pe o piaţă reglementată din Romania (Bursa de Valori Bucureşti).

 

Pe termen mediu şi lung, ca şi parte a strategiei de dezvoltare a companiei, OTP Asset Management România SAI SA intenţionează să îşi lărgească portofoliul de fonduri de investiţii pentru a aduce investitorilor săi o mai largă varietate de produse, diversificate din punct de vedere geografic, al monedei de denominare şi nu în ultimul rând al activelor. Pentru viitor, compania îşi propune să obţină randamente solide care să vină în întâmpinarea aşteptărilor şi nevoilor în continuă schimbare ale clienţilor.