Aici creăm soluții de
investiții pentru
viitorul tău!

Portofolii de Investiţii

Unii oameni preferă fotbalul, iar alţii sunt îndragostiţi de tenis. Alţi oameni iubesc polo, în timp ce alţii preferă să joace basket. Cu toţii iubim sportul, fiecăruia dintre noi i se potriveşte cel mai bine un anumit sport.

La fel este şi în lumea complexă a ofertelor de investiţii unde este dificil să o gaseşti pe cea mai potrivită ţie. Portofoliile de Investiţii sunt create de către specialiştii OTP Asset Management România, cu o experinţă de peste 10 ani în investiţii şi au fost alcătuite pentru a satisface multiple aşteptări de câştig, pe termene variate, cu grade de risc diferit.  Astfel, în funcţie de orizontul de timp pe care ţi l-ai propus pentru investiţie şi de riscul pe care eşti dispus să ţi-l asumi, acum îţi poţi alege Portofoliul de Investiţii care ţi se potriveşte cel mai bine. Aici creăm soluţii de investiţii pentru viitorul tău!
 

Avantaje

  • Acces la investiţii diversificate printr-un singur portofoliu
  • Termene flexibile şi lichiditate a investiţiei
  • Sumă minimă a portofoliului uşor accesibilă
  • Posibilitatea de a alege între diferite opţiuni de investiţii 
  • Riscul investiţiei este dispersat

TENIS

Perioada recomandată de investiţii pentru acest portofoliu este de 1-3 ani. Cu toate acestea, investiţia ta este flexibilă, putând avea acces în orice moment la sumele de bani investite. Portofoliul este creat preponderent din fonduri de investiţii cu risc scăzut. Sumele investite in aceste fonduri sunt plasate mai ales în obligaţiuni de stat şi corporative, precum şi în alte instrumente ale pieţei monetare, depozite bancare. Totuşi, pentru a creşte potenţialul de câştig pe acest termen, doar 5% din portofoliu este alocat într-un fond care investeşte preponderent în acţiuni.

BASKET

Perioada recomandată de investiţii pentru acest portofoliu este de 3-5 ani. Cu toate acestea, investiţia ta este flexibilă, putând avea acces în orice moment la sumele de bani investite. Portofoliul este creat mai ales din fonduri de investiţii cu risc moderat. Sumele investite in aceste fonduri sunt plasate în cea mai mare parte în obligaţiuni de stat şi corporative, cât şi în alte instrumente ale pieţei monetare. Pentru a creşte potenţialul de câştig pe acest termen, 15% din portofoliu este alocat într-un fond care investeşte preponderent în acţiuni.

FOTBAL

Perioada recomandată de investiţii pentru acest portofoliu este de 3-5 ani. Cu toate acestea, investiţia ta este flexibilă, putând avea acces în orice moment la sumele de bani investite. Scopul portofoliului este să creeze câştiguri atractive prin mai multe valute, cu ajutorul a trei fonduri de obligaţiuni denominate în lei, euro şi dolari. Sumele investite în aceste fonduri sunt plasate exclusiv în obligaţiuni suverane şi corporative emise de entităţi din România şi Europa Centrală şi de Est, în intrumente ale pieţei monetare şi depozite bancare. Nici unul dintre fondurile care constituie acest portofoliu nu investeşte în acţiuni.

POLO

Perioada recomandată de investiţii pentru acest portofoliu este de 3-5 ani. Cu toate acestea, investiţia ta este flexibilă, putând avea acces în orice moment la sumele de bani investite. Un sfert din sumele alocate în cadrul acestui portofoliu sunt direcţionate către un fond de acţiuni care poate aduce pe termen lung profit apreciabil. Pe de alta parte, restul sumelor oferă stabilitate portofoliului, fiind alocate în fonduri care investesc în obligaţiuni şi alte instrumente ale pieţei monetare.

RUGBY

Perioada recomandată de investiţii pentru acest portofoliu este de 5-7 ani. Cu toate acestea, investiţia ta este flexibilă, putând avea acces în orice moment la sumele de bani investite. Portofoliul este împărţit în mod egal între un fond de acţiuni şi unul de obligaţiuni. Astfel, sumele investite în fondul de acţiuni pot genera, pe termen lung, creşteri semnificative, în timp ce, sumele investite în fondul de obligaţiuni vor echilibra intreg portofoliul.